Vermogens test zonnepanelen

Zonnepanelen opbrengst

Zonnepanelen testen

U vraagt zich vast met enige regelmaat af, werken mijn zonnepanelen nog wel zoals ze beloofd hebben? Eigenlijk zou ik dat wel willen weten, om indien nodig tijdig van mijn garanties gebruik te kunnen maken. Maar hoe? Wij hebben antwoord op úw vragen. De opbrengst test zonnepanelen.

Of uw panelen nu nieuw zijn, of u heeft ze al enkele jaren in gebruik, door het systeem door te meten, de panelen en de omvormer, controleren wij voor u of uw zonnepanelensysteem nog werkt volgens specificatie en/of het systeem nog doet wat ze u beloofd hebben.

Door de lichtintensiteit te meten, en gelijktijdig het opgewekte vermogen op de omvormer af te lezen gaan wij die waarden vergelijken, en berekenen wij voor u of het systeem nog goed werkt. Dat berekenen doen wij op basis van de specificaties van uw systeem, zoals de paneel- en omvormerspecificatie.

Wij houden rekening met de veroudering van de panelen, met andere woorden als uw zonnepanelen nu 9 jaar oud zijn, en u heeft een vermogensgarantie van 90% over 10 jaar, dan weet u door het laten uitvoeren van de vermogen test van uw zonnepanelen of u systeem nog voldoet, of dat u aanspraak kan gaan maken op de garantieregeling. Dat is toch prettig om te weten niet waar?

Bij zonnepanelen geldt altijd METEN = WETEN!

Rapportage

U ontvangt van ons een rapportage met onze bevindingen en natuurlijk of het systeem nog voldoet of niet voldoet. Tevens doen wij een aantal aanbevelingen door een visuele opname van de situatie en het systeem.

            Vraag hier vrijblijvend een vermogen-check aan.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.